Jediný zákon zabezpečujúci slobodu

12. júna 2014, srojas, Nezaradené

Žijeme v dobe, keď neustále narastá nezákonnosť a násilie. Nepomáhajú ani policajné zložky, ani kamerové systémy ani poplašné zariadenia. Sloboda sa vytráca!

Keď v záhrade Eden Satan tvrdil, že kľúč k pravej slobode je nezávislosť od Stvoriteľa, toto tvrdenie sa ukázalo ako veľká, ohavná a zákerná lož!

Čím viac ľudia ignorujú morálne i duchovné zákony Stvoriteľa, tým viac jednotlivci, ale aj spoločnosť ako celok trpia viac a viac!

Ale Boh v záhrade Eden, po vzbure, dal tiež nádej oslobodenia nedokonalého ľudstva z otroctva hriechu a smrti, že sa budú tešiť zo slobody Božích detí!

Na uskutočnenie takej úžasnej nádeje dal Stvoriteľ dokonalý zákon, ktorý oslobodzuje. Nie je to mojžišovský zákon, lebo ten len zjavoval previnenia.

Ani to nie je žiadny zo zákonov, ktoré ľudstvo už vyskúšalo počas minulých asi 6000 rokov! Navyše dokonalý zákon nepotrebuje dlhý zoznam trestov!

Je to Kristov zákon, založený na láske a je napísaný alebo vyrytý do myslí a do sŕdc verných a pokorných učeníkov Krista a nie na kamenných tabuľkách!

Morálne, duchovné, ale i fyzikálne hranice, ktoré stanovil Stvoriteľ života pre svoje inteligentné bytosti sú na ich večný úžitok a ochranu!