Založ si blog

Politické hádky a škriepky sú smiešne

Ani nie tak zo strany jednotlivcov. Pre nás sú prinajmenšom smutné, že tí, ktorí by sa mali starať o občanov krajiny nevedia ako!

Ale aj keby vedeli, iní, tiež zodpovední, im v tom bránia z osobného alebo i sebeckého hľadiska. Preto by si mali všimnúť toto inšpirované varovanie:

„Ale ten, ktorý prebýva v nebesiach, smeje sa. Pán sa im vysmieva.“ – Žalm 2:4 (Roháčkov preklad Biblie).

Nech by sa vládcovia národov akokoľvek, či akýmkoľvek spôsobom usilovali presadiť vlastnú zvrchovanosť, Stvoriteľ si s tým nerobí žiadne starosti!

Všemohúci Boh ďalej pracuje na uskutočnení svojho predsavzatia, akoby títo vládcovia neboli ničím. Ich opovážlivý postoj je mu smiešny.

Nech sa len snažia ako chcú, nie sú schopní dosiahnúť to, čo zamýšľajú! Stvoriteovi sú na posmech, oni, ich nezmyselný odpor a ich politické hádky a škriepky!

Radšej 5 slov mysľou ako 10 000 jazykom

26.09.2015

Túto podnecujúcu myšlienku vyjadril apoštol Pavol, keď pod inšpiráciou napísal svojim kresťanským spolubratom v meste Korint v liste 1. Korinťanom 14:1: „No aj tak by som v zbore radšej povedal päť slov svojou mysľou, aby som aj iných poučil slovami, ako desaťtisíc slov jazykom.“ Keď apoštol Pavol hovoril o zázračných daroch svätého ducha, ktoré sa [...]

Ako vznikla legenda o Atlantíde

24.06.2014

Klasické grécke zápisy obsahujú báj alebo legendu o stratenom kontinente, ostrove alebo meste Atlantída, známy ako ostrov Santorin alebo Thíra v Egejskom mori. Je možné, že táto legenda vznikla v Egypte, ale neskôr sa objavila v stredovekých tradíciách arabských zemepiscov. V rokoch 1966 a 1967 vykopávky odhalili bohaté kráľovské minoské mesto pochované pod sopečnými [...]

Ján Krstiteľ zachraňuje hladných v 21. storočí

19.06.2014

Aj keď prorok Ján Krstiteľ žil pred 2000 rokmi, svojim spôsobom života poukázal na praktické riešenie problému nedostatku potravy dnes v 21. storočí! Kľúčovými slovami Matúša, apoštola Ježiša Krista, sú pod inšpiráciou napísané slová v Biblii, ktoré poukazujú na riešenie svetového problému hladu: „Tento Ján mal odev z ťavej srsti a kožený opasok okolo [...]

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 10:01

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 76085x
Priemerná čítanosť článkov: 2056x

Autor blogu

Kategórie